Rubicontravel

 

Click for the latest Beograd / Surcin weather forecast.

 

O nama - Rubicon travel

 

Rubicon travel je turistička agencija, organizator putovanja (OTP 12/2011), članica YUTA (Nacionalnog udruženja turističkih agencija Srbije- sa strogim YUTA standard kvalitetom usluga) i turistička agencija preporučena od Turističke Organizacije Srbije kao pouzdan partner domaćim i inostranim klijentima.

Rubicon travel se bavi standardnim i specijalizovanim vidovima turizma. U inicijativnom smislu, to je organizovanje individualnih i grupnih putovanja prema svim destinacijama na svetu u cilju zadovoljavanja turističkih, poslovnih i privatnih potreba. U receptivnom smislu, (DMC),  Rubicon travel  organizuje pružanje usluga u Srbiji po standardima koji vladaju u visoko razvijenim turističkim zemljama, potencirajući na najbolji način sve vrednosti turističkih motiva naše domovine.

Specijalnim vidovima turizma Rubicon travel posvećuje posebnu pažnju jer se podrazumeva posebna organizacija putovanja i odnos prema zahtevnijim klijentima (incetive putovanja), kao i organizacija složenih i zahtevnih događaja, najčešće sa međunarodnim značajem.

Naročitu pažnju posvećujemo organizaciji individualnih putovanja za čitav svet, predhodno dobro razumejući čak i najmanje zahteve naših klijenata. Preciznost koja se zahteva kod ovih putovanja nije moguće realizovati bez široke mreže poslovnih partnera (avio kompanije, lokalne turistički agenati...), sa kojima Rubicon travel ima redovne poslovne kontakte.

Naša agencija je bila generalni organizator nekoliko kongresa sa međunarodnim učešćem najvećih svetskih imena iz domena medicine, koji su ocenjeni sa visokom ocenom, naročito zbog toga što je prisustvovalo preko hiljadu učesnika kongresa.

Turistička agencija Rubicon travel je društveno angažovana, jer redovno participira na različitim dobrotvornim i društveno korisnim akcijama.

Vizija naše agencije je pružanje konstantnih kvalitetnih usluga sa ciljem stvaranja takvog brenda, koji će svojim klijentima ulivati osećaj beskompromisnog profesionalizma i poslovne odanosti.

Očekujemo da ćemo, i pored jake konkurencije i izazova koje nosi kreiranje finansijski dobro izbalansiranih usluga, iskoristiti svoje dugogodišnje iskustvo i imati zadovoljstvo da poslujemo i sa vama.

Do viđenja,

Rubicon travel team