NOVA-K

28.10.-30.10
Novi Sad
Medicinski fakultet
Smeštaj
HOTEL PARK 4*

Hotel Park je smešten na obodu velikog parka u Novom Sadu. Ovaj potpuno klimatizovan hotel u ponudi ima elegantno opremljene smeštajne jedinice sa besplatnim internetom i TV-om sa kablovskim kanalima. Pored toga pojedine smeštajne jedinice nude hidromasažnu kadu. Bezbedan parking u sklopu objekta može se besplatno koristiti.

HOTEL PREZIDENT 5*

Prezident Hotel je deo višestruko nagrađivanog nacionalnog lanca “Prezident” i spada u grupu od samo par hotela u Srbiji koji broje pet zvezdica i sa veoma atraktivnom lokacijom, svega 100 m od Novosadskog Sajma, nudi najviši nivo stila, komfora i elegancije.

GARNI HOTEL ALEKSANDAR 4*

Smešten na 2 km od centra Novog Sada, moderni hotel Aleksandar raspolaže wellness centrom i fitnes sadržajima. Svi gosti mogu besplatno koristiti bežični internet i parking. U baru u okviru objekta služe se raznovrsna pića.Sve klimatizovane sobe sadrže veliki prostor za sedenje, radni sto, mini-bar i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Sobe imaju sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, besplatnim toaletnim priborom, papučama i bade-mantilom.

GARNI HOTEL CENTAR

Hotel Garni Centar nalazi se u centru Novog Sada, nedaleko od Srpskog Narodnog pozorišta. U ponudi su prostrane, svetlo uređene smeštajne jedinice sa besplatnim WiFi internetom i TV-om sa kablovskim kanalima.Gosti mogu uživati u pogledu na centar grada, a na raspolaganju je i posluga u sobi.

HOTEL SHERATON 4*

Objekat Sheraton Novi Sad se nalazi u Novom Sadu. U ponudi je smeštaj sa restoranom, fitnes centrom, barom i zajedničkim salonom. Gostima ovog hotela sa 4 zvezdice su na raspolaganju usluga konsijerža, skladište za prtljag i besplatan WiFi. Recepcija radi non-stop, a ponuda objekta takođe uključuje poslugu u sobi i menjačnicu za goste.

HOTEL PUPIN 5*

Hotel Pupin Novi Sad se nalazi u Novom Sadu, na 800 metara od Sportskog centra SPENS. U ponudi je smeštaj sa barom i privatnim parkingom. Sadržaji ovog objekta uključuju restoran, recepciju koja radi non-stop, poslugu u sobi i besplatan WiFi u svim prostorijama. Gosti mogu da uživaju u pogledu na vrt. Gostima hotela su na raspolaganju klimatizovane sobe sa radnim stolom, sefom, flat-screen TV-om sopstvenim kupatilom sa tušem. Svaka soba u hotelu Pupin Novi Sad je opremljena posteljinom i peškirima. U smeštajnom objektu se svakog dana služi doručak na bazi švedskog stola.

Lokacija

Medicinski fakultet